Kyllä tämä tästä lähtee :) Noniin kertoilen hieman nyt viime aikojen kuulumisia.

Ilmoitin Capon Muurameen erkkareihin ja Tampereelle kansainvälisiin, jännittää jo ihan pirusti.

Käytiin muuten kans tamminäyttelyissä ja Capo Eh2. Jea :D

Eilen Capo reijitti ystävällisesti meidän postin kun säikähti, että kuka se nyt tulee postiluukusta.

Tänään käytiin Nucan ja Sanin kanssa lenkillä, pari tuntia oltiin ja hermotkin meinas vähän mennä aina välillä. Ollaan kyllä treenattukin tänään vähäsen. Poika osaa jo hienosti tehdä vaikka mitä. En jaksa edes listata ku en kuitenkaan muista puoliakaan.

Minulla on kauhea saksanpaimenkoira-vauvakuume!! Lupasin itselleni, että saan ottaa toisen saksanpaimenkoiran ku ollaan päästy Capon kanssa kiitettävästi BH- koe läpi! Sitä odotellessa, voi olla, että menee pennun saanti vuosien päähän :D On vielä niin penikka tuo yksi, että kiinnostaa heti kaikki muu jos yritetäänkään treenata jos on muita koiria.

Capo täyttää kohta vuoden.. 13.2. Pitää ostaa jotain kivaa Capolle, ehkä taas uusi lelu. Ollaan nimittäin paloiteltu kaikki Capon lelut,, viimeksi tänään paloiteltiin kumilintu, se on nyt pieninä palasina olohuoneen lattialla ^^ Ollaan myös tyhjennetty pehmolelukana ja -koira. Sinne meni Capon kaverit. Pehmolelu kanalta myös revittiin yhdessä heltat ja jalat irti. Nikon kaveri auttoi Capoa saamaan pehmolelu koiralta pään irti. On reiluja nämä ihmiset.  Voisin ottaa kuvia huomenna niin saatte nähdä Capon entiset lelut :D Mutta nyt rupean vielä muokkailemaan tätä sivua. Kirjoittelen taas pian ^^ Ja laittakaahan kommenttia mitä mieltä ootte tästä blogista vaikka ihan vaan alkutekijöissä onkin :)